Boligalarm

Det finnes mange forskjellige leverandører av boligalarm, som tilbyr ulike priser og alarmtjenester til de fleste deler av landet. Alarmbransjen har vokst kraftig de siste årene, hovedsaklig fordi det er høyere etterspørsel fra nordmenn som ønsker å sikre hjem og familie.

Antall tilfeller av tyverier og innbrudd fortsetter å vokse, og en boligalarm kan være en god trygghet for familien. Har du vurdert å skaffe deg boligalarm, lurer du kanskje på hvordan du finner markedets beste tilbud?

De siste årene er det blitt mer vanlig med videoovervåkning sammen med boligalarm. Prisen for å få både videoovervåkning og boligalarm trenger ikke bli så mye høyere enn om du kun velger alarm. Boligalarm sikrer deg mot innbrudd og tyveri – 24 timer i døgnet.

Visste du forresten at boligalarmer og videoovervåkning enkelt kan styres fra din egen smarttelefon?

Et trygt hjem med boligalarm trenger ikke å være svært kostbart. Våre rådgivere jobber daglig med å kartlegge hvilken boligalarm som passer best for den enkelte til best mulig pris. Har du allerede boligalarm i dag, og ønsker lavere kostnader? Vi hjelper deg å innhente tilbud fra flere selskaper, slik at du kan sammenligne priser i fred og ro hjemme. Du vil motta tilbudene elektronisk på e-post.

Ønsker du også å få et tryggere hjem til en gunstig pris?

Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud om boligalarm!