Internett

Det er store endringer i det digitale markedet, og uansett hvor vi befinner oss, er vi blitt avhengig av å være tilgjengelig på nett. Vi sjekker facebook, nyheter, streamer tv-serier og filmer på nettbrettet fra sofaen, og mange vil også gjerne ha internett på hytta i helgene. Vi stiller også høye krav til internetthastigheten, slik at vi slipper å vente lenge på at nettsidene skal lastes.

Vi er ofte på farten og vil være på «nett» for å kommunisere med familie og venner på sosiale medier, studere hjemmelekser eller ha nettilgang på datamaskin hjemme for å få sjekke matoppskrifter eller holde seg oppdatert på globale nyheter. Vi tar dessuten oftere med jobben hjem, og de fleste av oss føler at verden stopper opp dersom vi ikke har tilgang til nett.

Ved høy etterspørsel øker også tilbudene, og flere leverandører tilbyr i dag den samme tjenesten til svært ulik pris. Som forbruker mister man fort oversikten på hva som er billigst og best for sitt eget forbruk.

God service og kundetilfredshet er viktige faktorer for oss i UTGIFT. Våre erfarne økonomiske rådgivere vil gjøre sitt ytterste for at du som forbruker får sammenlignet flere tilbud, og dermed kunne velge den løsningen som er billigst og best for deg.

Vi er her for å hjelpe deg og familien din med å kutte den månedlige kostnaden på internett – uansett hvilke behov du har! Tjenesten er selvfølgelig helt gratis og uforpliktende. Vi lar leverandørene konkurrere om å gi deg den beste avtalen på internett, slik at du kan redusere dine månedlige utgifter, uten at kvaliteten blir lavere.