Kontakt oss i dag.

I åpningstidene kan du når som helst sende en e-post til kundeservice@utgift.no

Send oss en melding

Våre medarbeidere ser frem til å hjelpe deg.

  • Godkjente filtyper: doc, docx, jpg, png, pdf.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Spørsmål og svar

Hvorfor er det gratis å bruke Utgift?

Det er gratis å bruke Utgift fordi selskapene betaler oss når våre nye kunder velger å benytte seg av et tilbud.

Hvorfor trenger Utgift informasjon om utgiftene mine?

Vi trenger informasjon om utgiftene dine for å kunne avdekke ditt totalbehov, og for å kunne gi deg de mest relevante tilbudene. Når selskapene mottar alle nødvendige opplysninger sparer de mye tid, og kan dermed gi deg en enda bedre pris.

Binder jeg meg til noe ved å benytte tjenesten?

Nei, det er 100% uforpliktende å benytte Utgift.no. Etter at du har sendt inn dine opplysninger og mottatt tilbudene på e-post, er det helt opp til deg om du vil benytte deg av tilbudene eller ikke.

Er det tidkrevende å bytte leverandør?

Nei, det går raskere og smidigere enn mange tror. Den nye leverandøren eller banken vil hjelpe deg med alt det praktiske, og avslutte ditt tidligere kundeforhold. I mellomtiden kan du slappe av og glede deg over lavere månedsutgifter fra din nye leverandør.

Hva er en kredittvurdering?

Selskapene tar alltid en kredittvurdering av kunden for å få informasjon over hvor stor risiko det er for at vedkommende vil misligholde en økonomisk avtale . I Norge er det kredittopplysningsselskaper som Bisnode, Evry og Experian som gir ut opplysninger om privatpersoners økonomiske forhold til selskapene.

Inntekt, gjeld, alder og eventuell formue er de viktigste momentene som det opplyses om.

I tillegg til å sjekke din betalingsevne, får selskapene også opplysninger om du har betalingsanmerkninger eller inkassokrav.

En kredittvurdering gir bankene god informasjon til å beregne risikoen for mislighold, og den effektive renten fastsettes også på bakgrunn av denne vurderingen.

Hva er Utgift.no?

Utgift er en norsk nettside der du får muligheten til å kutte dine faste månedlige kostnader, slik at din privatøkonomi blir bedre. Mange personer betaler mer enn nødvendig på ulike lån hver måned. Også når det gjelder strøm, forsikring, internett- og tv-abonnement kan du spare store summer ved å bytte fra en leverandør til en annen. Vi innhenter tilbud på vegne av deg ut fra ditt behov, slik at du kan sammenligne nye tilbud og kutte dine månedlige kostnader betraktelig. Du velger selv hvilke type av utgifter du ønsker å redusere, og vår tjeneste er uforpliktende og gratis. Jo flere tjenester du velger, desto mer sparer du totalt.

Hvem mottar jeg tilbud fra?

Ønsker du å kutte dine strømutgifter, vil du motta gode tilbud fra anerkjente strømleverandører. Dersom du er mest interessert i å refinansiere boliglånet ditt, vil du motta tilbud fra flere ledende banker. Det samme gjelder dersom du ønsker å kutte kostnadene på dine forsikringer, din boligalarm eller ditt mobil-, tv- og internettabonnement. Du velger selv hvilken kategori du ønsker å redusere dine kostnadene på.

Hvilken rente vil jeg få på lån?

Enten du ønsker et lån med sikkerhet eller et lån uten sikkerhet vil den effektive renten fastsettes individuelt ut fra din personlige økonomi. Det foretas alltid en kredittvurdering av lånesøkere. Du vil kunne motta flere lånetilbud fra de forskjellige bankene som vi samarbeider med, slik at du kan sammenligne betingelsene og velge det rimeligste tilbudet.

Tar det lang tid før jeg mottar de nye tilbudene?

Nei. Du vil vanligvis motta alle tilbudene i løpet av 5 virkedager.