Billån

På tide med større familiebil? Eller er du på jakt etter drømmebilen?

Og til det viktigste spørsmålet; hvor mye vil billånet koste deg hver måned?

Uansett hvilken bil du ønsker å kjøpe, lønner det seg å sjekke hvor du kan få de beste betingelsene på billånet.

La oss hjelpe deg med å finne det rimeligste tilbudet, så du kan bruke tid på å finne den bilen du har lyst på!

Søk om finansieringsbevis i dag med de gunstigste rentebetingelsene!

Våre rådgivere har mange års erfaring innen personlig økonomi, og jobber for at du skal få det aller beste tilbudet.

Boliglån

Synes du renten på boliglånet ditt er uforholdsmessig høy? Bare en liten reduksjon i rentesatsen på boliglånet kan gi deg store besparelser, da boliglån som regel har en nedbetalingsperiode på 25-30 år.

Bare 0,5 %-poeng lavere rentesatsen på et boliglån på 3 millioner, sparer deg for 300.000,- kroner, dersom du har en nedbetalingstid på 20 år! Disse pengene kan du bruke til å nedbetale boliglånet ditt raskere, spare til pensjonisttilværelsen, gi forskudd på arv til barna eller rett og slett bare få en bedre økonomisk hverdag.

Vi sammenligner betingelser fra ulike banker og finansieringsinstitusjoner på boliglån, slik at du kan kutte dine månedlige låneutgifter.

Ønsker du refinansiering av boliglån? Et sikret lån har oftest bedre betingelser enn et usikret lån, og det vil vanligvis lønne seg å refinansiere ulike lån og bake det inn i et nytt boliglån.

Er du på jakt etter din første bolig? La oss hjelpe deg med ditt første finansieringsbevis!

Refinansiering av smålån

Mange ulike dyre smålån har ofte høye rentekostnader, og det kan bli en vanskelig hverdag med mange regninger. Ved å samle usikrede  smålån som forbrukslån, kredittkort og delbetalingslån, kan de fleste spare tusenvis av kroner i måneden. Du får bedre økonomisk oversikt, og trenger kun å betale en fast faktura hver måned. Når du refinansierer får du kuttet rentekostnadene slik at avdragene kan betales fortere, og de totale lånekostnadene reduseres betraktelig.

Lurer du på hvilke banker som kan gi deg det beste tilbudet på lån til refinansiering?

La våre rådgivere hjelpe deg med å få en enklere økonomisk hverdag.

Vi innhenter det beste lånetilbudet for deg fra ulike aktører, og lar bankene konkurrere om å gi deg markedets beste lånetilbud med de beste rentebetingelsene!