Mobil

Den raske utviklingen i IT-teknologien de siste årene har sørget for at de aller fleste i dag eier egen mobiltelefon. Det finnes en rekke ulike mobiloperatører på markedet, noe som har gjort det krevende for forbrukere å velge det riktige mobilabonnementet til eget forbruk. Er du lei av å betale for mye? Har du lenge tenkt at det er på tide å sjekke flere tilbud? Ønsker du å redusere telefonregningen hver måned?

Mobilselskapene tar ekstra betalt for spesialnumre og tilleggstjenester, og det lønner seg å velge riktig mobilabonnement ut fra pris, hastighet og dekning. Utbygging av nettet vokser kraftig, samtidig som flere mobiloperatører kaster seg inn i den harde konkurransen om å få deg som forbruker til å legge igjen mest mulig kroner hver eneste måned.
Lønner det seg å kjøpe mobil og abonnement samtidig med bindingstid, og hvor mye datatrafikk bruker du egentlig hver måned for å velge riktig datapakke?

Hvor ofte ringer du til utlandet, og hvilket mobilselskap er det billigste for deg?

Hvordan kan hele familien ha samme mobilselskap og få maksimal familierabatt?

Kan du som foreldre sette en øvre grense på datatrafikken til barnas mobilbruk?

Hvilket mobilselskap er egentlig «best i test» for akkurat ditt forbruk?

Våre økonomiske rådgivere i UTGIFT har lang erfaring og ekspertise innen den norske telefonibransjen. La oss hjelpe deg og din familie med å velge det beste og billigste mobilabonnementet på markedet. Abonnementet vil være prisgunstig, og tilpasset ditt eller deres behov.